NOVINKA - skvelé kurzy pre fotorafov (DVD)

V ponuke cvaknito.sk sa novo objavili kurzy z populárnej série Tipy ako fotiť: Masterclass. Autorom týchto kurzov je hotelový fotograf Filip Obr, ktorý veľmi detailne a zrozumiteľne vysvetľuje základy fotografovania produktov, ale aj prácu s Photoshopom. Ak ste nadobudli dojem, že sú jeho kurzy určené len pre začiatočníkov, nenechajte sa mýliť - v kurze Tajomná svetla, ale aj v Akadémii fotografovania produktov nájdete mnoho tipov, ktoré by vám nedokázal dať kdejaký profesionál.


Aké kurzy v ponuke nájdete?


Premýšľali ste niekedy o tom, ako vznikajú rôznofarebné svetelné efekty, ktoré sa v poslednej dobe hojne používajú ako v krajinárskej, tak v portrétnej fotografii? Vaše odpovede zodpovie výukové DVD Tajomná svetlá.

tajemná světla

 

Akadémia produktové fotografie 2. Ako už z názvu vypovedá, Akadémia produktové fotografie 1 bola natoľko úspešná, že čoskoro po svojom vydaní privítala novú, prepracovanú "dvojku". Filip Obr vám poradí pri samom začiatku, to znamená pri robení fotoaparátu a svetiel, ale otvorí pred vami aj nekonečné možnosti použitia zábleskových svetiel, naučí vás ako dosiahnuť 100% biele pre dokonalé "eshopovky" a nezabudne ani na fotenie lesklých alebo sklenených produktov, ktorých dokonalé zvečnenie je medzi profesionálnymi produktovými fotografmi považované za zlatý grál.

akademie produktové fotografie

 

Vo výukovom kurzu Tajné techniky fashion postprodukcie sa naučíte, ako nafotiť dokonalý portrét, ako na reklamné portréty, ale bokom nezostane ani preslávená porcelánová pleť alebo najúčinnejší Kolorovacích nástroj photoshope LAB.

tajné techniky fashion postprodukce

 

Ďalším kurzom zaradeným do ponuky je Fotografovanie krajiny a prírody, ktorý sa nakrúcal v nádhernom prostredí skalného mosta Bastei a na úpätí farebného jesenného masívu Pravčická brána. Dozviete sa tu niečo z meteorologického minima, ktoré by si mal osvojiť každý krajinkár, ďalej sa priučíte veľa o kompozíciu a nezabudlo sa ani na fotografovanie krajiny v tme!

fotografování krajiny a přírody

 

Poslednými dvoma kurzy sú Zrkadlovka od A do Z a Photoshop od A do Z, ktoré vás do detailu prevedú všetkými zákutiami používaní digitálnej zrkadlovky a obávaného (ale zároveň fotografov najpoužívanejšieho!) Programu Adobe Photoshop.