A čo tak fotobatoh pod stromček?

Sme tu zase s našimi radami pod stromček. :-)

 

Len pre Vás sme pripravili koooopec nových batohov. Sú štýlové a dodajú Vašim výletom jedinečnosť. Poďte sa s nami pozrieť na niektoré z nich. 

 

1. Fotobatoh K&F Concept Roll Top

Dvojkomorový fotografický batoh Roll Top značky K&F Concept v grafitovej farbe uľahčuje prepravu najnutnejšej fotografickej techniky - fotoaparátu s jedným alebo dvoma objektívmi alebo dronu s ovládačom a príslušenstvom. Batoh má formu mäkkej tašky s vystuženým chrbtom a vystuženým dnom , čo umožňuje zbaliť doň množstvo vybavenia a osobných vecí. Hladký materiállemujúci jeho vnútro zaisťuje úplnú bezpečnosť aj jemných predmetov.

Charakteristickým znakom rolovacích batohov je konfigurácia ich vnútra a priestranný, roztiahnuteľný komín. Navrhnutý ako mestský a turistický batoh má dvahlavné komory - horná a dolná - oddelené odnímateľnou vložkou na suchý zips. Jeho vonkajšie rozmery sú v základnej verzii (bez rozloženého komína) 45 × 30 × 17 cm (dĺžka × šírka × hĺbka), z toho spodná komora ponúka priestor 20 × 28 × 13 cm . Horná komora má podobné rozmery, ktoré sa však po rozložení komína výrazne zväčšia, čím užívateľovi ponúkajú ďalší priestor. Po rozložení komína máme miesto s rozmermi 44 × 28 × 13 cm, z ktorých čím bližšie k hornému okraju, tým sa prirodzene zužuje. Dodatočný priestor možno využiť na uloženie ľahkých predmetov alebo oblečenia, napríklad softshellové bundy. Komín sa zapína na zips a dá sa rýchlo zrolovať a zaistiť širokým popruhom s odolnou kovovou prackou . Spodná priehradka s bočným prístupom má vysúvaciu, konfigurovateľnú prepážku , ktorá pojme fotoaparát s jedným alebo dvoma objektívmi. Nechýba ani miesto pre pamäťovú kartu a náhradnú batériu. Na druhej strane je ďalšie ploché vrecko ideálne na uloženie telefónu alebo mapy pri turistike a popruh s prackou, na ktorý môžeme pripnúťstatív . Batoh má aj vrecko na notebook s maximálnou uhlopriečkou obrazovky 15,6'' a dve malé predné vrecká , do ktorých sa zmestí nabíjačka alebo príslušenstvo na čistenie optiky.

 

2. Fotobatoh K&F Concept BETA

Dvojkomorový fotobatoh K&F Concept BETA vám  umožní pohodlne prepravovať najpotrebnejšiu fotografickú techniku ​​- fotoaparát, dva alebo tri objektívy, blesk, sadu filtrov, náhradné batérie či čistiace príslušenstvo. Deliace steny pripevnené suchým zipsom a vystužený chrbát zaisťujú bezpečnosť vecí uložených vo vnútri. 

Batoh bol navrhnutý tak, aby sa doň zmestila nielen foto-video technika, ale aj osobné veci, doklady alebo tenká bunda do dažďa. Model BETA má dve komory  -  hornú a spodnú . Horná komora je priestor na zips bez deliacich stiena dodatočne zaistené chlopňou . Spodná komora môže byť voľne konfigurovaná pre prenášanie fotoaparátu a objektívov. Na bočnej strane je chlopňa  pre rýchly prístup , vďaka ktorej môžeme fotoaparát vybrať bez toho, aby sme museli vyberať batoh. Zapína sa na zips a vo vnútri má dve malé vrecká na náhradnú batériu a pamäťovú kartu . Na druhej strane (z vonkajšej strany) nájdeme ploché vrecko, do ktorého môžeme uložiť napríklad mapu alebo turistických sprievodcov. Na prednej strane je tiež ďalšie ploché vrecko . Celkové rozmery batohu sú 44 × 30 × 17 cm(výška × šírka × hĺbka), z toho horná komora ponúka priestor 14 × 26 × 12 cm a spodná 27 × 30 × 14 cm. Kapacita batohu je 20 l .

Batoh K&F Concept BETA ponúka aj priehradku na notebook s maximálnou uhlopriečkou 15,6''  a špeciálne popruhy na zavesenie fotografického statívu počas turistiky. Celá zadná stenabatohu je otvorená, čo poskytuje pohodlný prístup do spodnej komory. Dva extra vnútorné popruhychránia batoh pred nekontrolovaným otvorením a jeho obsah pred vysypaním. Široké, mäkké ramená a chrbát polstrované priedušným materiálom zaručujú pohodlie aj počas dlhých hodín turistiky. Séria BETA sú batohy vyrobené z 900D nylonu , polyetylénovej špongie a EVA peny a s dodatočným zosilnením švov. Súčasťou sú aj pláštenky .

 

3. Fotobatoh K&F Concept Camouflage 2v1

Priestranný  batoh K&F Concept Camouflage 2-v-1  je produkt určený na prepravu fotografického vybavenia a osobných vecí. Jeho interiér je riešený ako homogénny, veľký priestor , ktorý je možné predeliť horizontálnou deliacou stenou a vytvoriť tak dve komory – dolnú a hornú. V spodnej časti batohu je malá odnímateľná taškauzatvárateľná na zips. Vnútri steny so suchým zipsom umožňujú bezpečný a pohodlný transport fotoaparátu a dvoch alebo troch objektívov a tri sieťované vrecká uľahčia prepravu náhradných batérií alebo pamäťových kariet. Vnútro tašky má rozmery 26 x 15 x 14 cm  (dĺžka x šírka x výška).

Voľná ​​konfigurácia interiéru nám umožní vziať si na výlet nielen fotoaparát, ale aj osobné veci, pršiplášť či proviant. Samotný fotoaparát sa prepravuje v taške. Vďaka tomuto riešeniu možno zvyšný dostupný priestor využiť prakticky akýmkoľvek spôsobom. Vnútro batohu má rozmery 28 × 16 × 40 cm (dĺžka × šírka × výška). Po pripevnení deliacej steny a vytvorení dvoch komôr ponúkne horná časť priestor 28 × 16 × 17 cm a spodná 28 × 16 × 23 cm. Horná priehradka je uzavretá šnúrkou a navyše chránená chlopňou . Spodná priehradka je prístupná zboku cez rýchlo prístupnú chlopňu na zips . Vo vnútri batohu sa nachádza aj priehradka na notebooks uhlopriečkou 15,6'' . Na vonkajšej strane nájdeme dve predné vrecká , tiež uzatvárateľné na zips, a plytké bočnévrecko - ideálne na mapy alebo sprievodcov. Na spodok batohu môžeme zavesiť fotografický statív . Mäkká zadná časť, vystužená priedušnou špongiou, má aj praktické vrecko na zips.

 

Našli ste svoj batoh? Páčil by sa niekomu? Pozrite si aj ďalšie naše fotobatohy a nechajte sa inšpirovať foto štýlom.