Saramonic novinky

V tomto článku Vám predstavujeme novú radu Saramonic. Poďme si spoločne jednotlivé produkty predstaviť a neváhajte sa s nami ponoriť hlbšie do Saramonic sveta.

 

Sada bezdrôtového prenosu zvuku Saramonic Blink100 B2 (RX + TX + TX)

Saramonic Blink100 B2 Wireless Audio Transmission Kit (RX + TX + TX) vám pohodlne umožní pracovať s fotoaparátmi, videokamerami, audio rekordérmi, počítačmi, smartfónmi a tabletmi vybavenými 3,5 mm mini jack zásuvkou. Obsahuje 1 prijímač Blink100 RX a 2 vysielače Blink100TX. Je ideálnou voľbou pre tých, ktorí chcú nahrávať zvuk z 2 zdrojov súčasne. Tento systém určite ocenia web developeri, youtuberi a tvorcovia webinárov. Dosah prenosu zvuku medzi mikroportmi je 50 metrov. Plné nabitie vstavaných batérií zabezpečí až 10 hodín nepretržitej prevádzky. Zariadenia sú vybavené systémom automatického párovania a režimom potlačenia hluku. V súprave nechýbajú potrebné káble a veterné štíty Deadcat.

Hlavné vlastnosti produktu

  • sada na bezdrôtový prenos zvuku s 1 prijímačom a 2 vysielačmi
  • kompatibilné so zariadeniami vybavenými 3,5 mm mini jack zásuvkou (TRS a TRRS)
  • ideálne na použitie s digitálnymi fotoaparátmi, digitálnymi zrkadlovkami a audio rekordérmi, ako aj smartfónmi alebo tabletmi vybavenými 3,5 mm mini jack zásuvkou
  • skvelá voľba pre vlogerov, youtuberov, tvorcov webu a novinárov
  • ultraľahké a kompaktné rozmery
  • vysielače so vstavanými všesmerovými mikrofónmi zaznamenávajúcimi 360º zvuk
  • inteligentný systém potlačenia okolitého hluku
  • rýchle automatické spárovanie vysielačov s prijímačom
  • vysielače a prijímače vybavené sponami na pripevnenie na odev
  • farebná LED indikujúca prevádzkový stav
  • maximálny dosah je 50 metrov
  • až 10 hodín prevádzky na jedno nabitie
  • nabíjanie vysielačov a prijímačov cez obľúbený USB-C port
  • vrátane veterného štítu

Sada bezdrôtového prenosu zvuku Saramonic Blink100 B2 (RX + TX + TX)

 

Sada bezdrôtového prenosu zvuku Saramonic Blink100 B3 (RXDI + TX)

 

Saramonic Blink100 B3 Wireless Audio Transmission Kit (RXDI + TX) vám umožní pohodlnú prácu s iPhonmi a iPadmi vybavenými Lightning portom. Tento systém určite ocenia tvorcovia webu, youtuberi a streameri využívajúci zariadenia od Apple. Súprava obsahuje 1 Blink100 TX vysielač a 1 Blink100 RXDi prijímač, ktorý sa zapája priamo do zvoleného zariadenia. iPhone alebo iPad je možné počas nahrávania nabíjať cez ďalší port USB-C. Dosah prenosu zvuku je 50 metrov. Plné nabitie vstavanej batérie vysielača poskytne až 10 hodín nepretržitej prevádzky. Zariadenia sú vybavené systémom automatického párovania a režimom redukcie šumu. V súprave nechýbajú potrebné káble a veterný štít deadcat.

Desiatky použití

Dva mikroporty zahrnuté v súprave (vysielač a prijímač) sú ideálne pre povahu práce vlogerov, novinárov, tvorcov videí a filmárov pracujúcich na svadbách a konferenciách. Súprava na bezdrôtový prenos zvuku Saramonic Blink100 B3 (RXDI + TX) poskytuje maximálny dosah signálu 50 metrov. To umožňuje nahrávanej osobe voľne sa pohybovať s vysielačom a vysokokvalitný zvuk bude zachytený prijímačom bez akéhokoľvek rušenia.

Sada bezdrôtového prenosu zvuku Saramonic Blink100 B3 (RXDI + TX)

Sada bezdrôtového prenosu zvuku Saramonic Blink100 B4 (RXDI + TX + TX)

Sada na bezdrôtový prenos zvuku Saramonic Blink100 B4 (RXDI + TX + TX) vám umožní pohodlnú prácu s iPhonmi a iPadmi vybavenými Lightning portom. Tento systém určite ocenia tvorcovia webu, youtuberi a streameri využívajúci zariadenia od Apple. Súprava obsahuje 2 Blink100 TX vysielače a 1 Blink100 RXDi prijímač, ktorý sa zapája priamo do zvoleného zariadenia. iPhone alebo iPad je možné počas nahrávania nabíjať cez ďalší port USB-C. Dosah prenosu zvuku je 50 metrov. Plné nabitie vstavaných batérií vysielačov poskytne až 10 hodín nepretržitej prevádzky. Zariadenia sú vybavené systémom automatického párovania a režimom potlačenia hluku. Súčasťou sú aj potrebné káble a veterné štíty.

Ideálne pre používateľov zariadení Apple

Sada na bezdrôtový prenos zvuku Saramonic Blink100 B4 (RXDI + TX + TX) bola vyvinutá špeciálne pre používateľov zariadení od spoločnosti Apple. Lightning konektor použitý v prijímači sa ľahko pripojí k vášmu iPhonu alebo iPadu, aj keď je zariadenie v pancierovom obale!

Sada bezdrôtového prenosu zvuku Saramonic Blink100 B4 (RXDI + TX + TX)

Sada bezdrôtového prenosu zvuku Saramonic Blink100 B5 (RXUC + TX)

Sada na bezdrôtový prenos zvuku Saramonic Blink100 B5 (RXUC + TX) vám umožní pohodlnú prácu so smartfónmi, tabletmi alebo počítačmi vybavenými USB-C portom. Tento systém určite ocenia tvorcovia webu, youtuberi a nahrávači priamych prenosov. Sada obsahuje 1 Blink100 TX vysielač a 1 Blink100 RXUC prijímač. Zariadenie, ktoré používate počas nahrávania, môžete nabíjať prostredníctvom dodatočného portu USB-C. Dosah prenosu zvuku je 50 metrov. Plné nabitie vstavanej batérie vysielača poskytne až 10 hodín nepretržitej prevádzky. Zariadenia sú vybavené systémom automatického párovania a režimom potlačenia hluku. V súprave nechýbajú potrebné káble a veterný štít deadcat.

Skvelá kvalita zvuku

Práca so súpravou bezdrôtového zvukového vysielača Saramonic Blink100 B5 (RXUC + TX) zabezpečí, že prejavy pred kamerou, rozhovory, streamy, prednášky a konverzácie budú zaznamenané hlasno a zreteľne. Všesmerový mikrofón zabudovaný vo vysielači bude dobre fungovať všade tam, kde chcete prirodzený zvuk. Ak nemáte radi zamotané káble od mikrofónu, toto riešenie určite splní vaše očakávania!

Až 10 hodín nepretržitej prevádzky

Plne nabitý vysielač Blink100 TX môže poskytnúť až 10 hodín nepretržitej prevádzky. Umožní vám to nahrať niekoľko epizód vašej relácie na YouTube, natočiť celonočnú svadbu a dokončiť dlhý rozhovor alebo reportáž za jediný deň bez ponáhľania.

Sada bezdrôtového prenosu zvuku Saramonic Blink100 B5 (RXUC + TX)

Sada bezdrôtového prenosu zvuku Saramonic Blink100 B6 (RXUC + TX + TX)

Saramonic Blink100 B6 Wireless Audio Transmission Kit (RXUC + TX + TX) vám umožní pohodlnú prácu so smartfónmi, tabletmi alebo počítačmi vybavenými USB-C portom. Systém určite ocenia tvorcovia webu, youtuberi a nahrávači priamych prenosov. Sada obsahuje 2 Blink100 TX vysielače a 1 Blink100 RXUC prijímač. Zariadenie, ktoré používate počas nahrávania, môžete nabíjať prostredníctvom dodatočného portu USB-C. Dosah prenosu zvuku je 50 metrov. Plné nabitie vstavaných batérií vysielačov poskytne až 10 hodín nepretržitej prevádzky. Zariadenia sú vybavené systémom automatického párovania a režimom potlačenia hluku. Súčasťou sú aj potrebné káble a veterné štíty.

Zníženie environmentálneho hluku

Tlačidlá „+“ a „-“, ktoré nájdete na kryte vysielačov Blink100 TX, umožňujú nastaviť zosilnenie signálu („gain“). Ich súčasným stlačením je možné zapnúť alebo vypnúť aj špeciálny režim redukcie okolitého hluku. Mikroporty sa dodávajú aj s kvalitnými krytmi deadcat. Tie znížia nežiaduci hluk vetra pri nahrávaní vonku.

Vždy na svojom mieste

Vysielače Blink100 TX sú vybavené špeciálnymi klipsami, ktoré umožňujú pohodlné pripevnenie zariadení na košeľu, blúzku alebo klopu saka. Použitie takéhoto riešenia zaisťuje, že mikroporty zostanú na svojom mieste.

Sada bezdrôtového prenosu zvuku Saramonic Blink100 B6 (RXUC + TX + TX)

 

A na záver jeden bonus...

Systém bezdrôtových slúchadiel Saramonic WiTalk WT5D

Saramonic WiTalk WT5D je plne duplexný bezdrôtový headset systém, ktorý svojou funkčnosťou výrazne prekonáva obľúbené vysielačky a poloduplexné riešenia. Súprava obsahuje 5 interkomov, prenosný kufrík Peli a ďalšie príslušenstvo. Používanie slúchadiel bez použitia rúk výrazne zvýši efektivitu práce. Vďaka obojsmernej komunikácii, ktorá ponúka pôsobivý dosah 400 metrov, sa všetci členovia vášho tímu budú navzájom nahlas a zreteľne počuť. Každý headset má vymeniteľnú 1200 mAh batériu. Priložená nabíjacia stanica nabije až 10 článkov súčasne. Interkomy sú tiež vybavené USB-C zásuvkami pre dobíjanie power banky.

Hlavné vlastnosti produktu

  • interkomový systém pre bezdrôtovú komunikáciu s full-duplex (full-duplex)
  • vynikajúca alternatíva k zastaranému poloduplexnému systému, ktorý ponúkajú obľúbené vysielačky (okrem iného)
  • bezdrôtové interkomy ponúkajúce obojsmernú komunikáciu v reálnom čase (hovoríte, ako keby ste telefonovali)
  • používanie hands-free interkomu zvyšuje efektivitu tímu
  • skvelá voľba pre tých, ktorí pracujú na filmových scénach
  • obsahuje až 5 slúchadiel (1 x Master a 4 x Remote)
  • mikrofón sa automaticky stlmí, keď práve nehovoríte, čím sa zníži hluk na pozadí od ostatných volajúcich
  • frekvencie 1787 – 1928 MHz poskytujú dosah až 400 metrov medzi master a slave súpravou
  • možnosť nastavenia hlasitosti zvuku na každej náhlavnej súprave
  • úlohu základnej stanice známej z podobných systémov plní hlavná náhlavná súprava
  • žiadna samostatná základňová stanica nešetrí miesto a systém je pripravený rýchlejšie
  • automatické párovanie interkomu stlačením tlačidla
  • každý headset je vybavený vymeniteľnou 1200 mAh batériou
  • až 10 hodín neprerušovanej prevádzky pre náhlavnú súpravu Master a až 18 hodín pre náhlavnú súpravu Remote
  • súčasťou je nabíjacia stanica, ktorá pojme až 10 batérií
  • každý interkom je vybavený portom USB-C na nabíjanie vrátane powerbanky
  • každá náhlavná súprava je vybavená tlačidlom stlmenia mikrofónu
  • mäkké špongiové podložky pre hodiny pohodlia pri nosení
  • každý headset má vstavaný nastaviteľný mikrofón
  • nastaviteľný rozstup náhlavnej súpravy podľa veľkosti hlavy
  • akustické signály signalizujúce pripojenie alebo odpojenie každého interkomu
  • obsahuje pancierové puzdro Peli

Systém bezdrôtových slúchadiel Saramonic WiTalk WT5D

 

Pozrite sa aj na ďalšie novinky na našom webe. ---> NOVINKY <---