ROZHOVOR: Pokiaľ niekto točí videá, mejkapy, tak sa bez ringligtu nezaobíde...

Dobrý deň, dnes sme si pre Vás pripravili nový článok s účastničkou Miss Slovensko Ester Porubcovou. Ester nás pár mesiacov dozadu oslovila ohľadom spolupráce na kruhové svetlo. Prvý dojem nesklamal, splupráca funguje na výbornu, preto sme jej podhodili pár otázok o ringligte a celkovo o jej živote :) Dole nájdete celý rozhovor:

 

Ester Porubcová s kruhovým svetlomDobrý deň, na úvod nám prezraďte niečo o sebe. Čo robíte, čím sa živíte, kde žijete ? Možno nejakú zaujímavosť :)

Dobrý deň, som Ester Porubcová a ani neviem, ako by som sa mala popravde špecifikovať, asi iba ako mladé dievča ktoré sa hľadá v živote :) Bývala som 2 roky v Bratislave a teraz som sa na jednu nohu odsťahovala do Žiliny odkiaľ som a kde máme rodinnú firmu v ktorej som začala pracovať. Do Bratislavy sa ale stále často vraciam a trávim tam víkendy, mám to tam rada a cítim sa tam doma.

Zaujímavosť? :) Neviem teda, či je to zaujímavé haha ale tento rok som sa zúčastnila súťaže Miss Slovensko čo bola super jazda a tým som si aj začala rozbiehať môj instagram.

 

A ako ste sa dostali k našej firme Cvaknito ? Bolo to cez kruhové svetlo, reklamu, alebo nás niekto odporučil ?

Vašu firmu som zachytila na instagrame, keď som videla mladú mikro influencerku propagovať vaše svetlá, ja som o ringliglighte rozmýšľala už dlhšiu dobu, pretože som mala prácu v ktorej som si nemohla dovoliť počas dňa robiť fotky a večer po tme už to nebolo možné.

 

Ako vieme, máte od nás práve ringling, ste s ním spokojná ? Ako často ho používate ?

Som s ním úplne že najspokojnejšia, doniesla som si ho do kancelárie a mám pri ňom 2 metrové zrkadlo takže mám ideálny priestor na fotenie seba alebo hocičoho iného.

 

Je niečo, čo sa Vám špeciálne na tom svetla páči, alebo nebodaj nepáči ? :)

Áno, páči sa mi možnosť nastavenia intenzity, a že naozaj pokiaľ svetlo zapnem na najvyššiu tak musím až zatvoriť oči z toho jasu haha :)

 

Úprimne - môže kruhové svetlo zväčšiť príliv sledovateľov, na základe lepších fotiek ? Alebo na kvalite fotiek až tak nezáleží ?

Myslím si že určite záleží na kvalite fotiek, a naozaj pokiaľ niekto nemá čas v týždni fotiť počas dňa tak je to jediné rozumné riešenie, alebo pokiaľ niekto točí videá, mejkapy a podobne tak sa bez toho nezaobíde.

 

Propagujete na profile toho viac ? Ak áno, ako na to Vaši sledovatelia reagujú ?Ester porubcová rozhovor pre Cvaknito o kruhových svetlách

Často mi kamaráti píšu a robia si z toho srandu a spoločne sa zabavíme, ale musím povedať, čo ja stále hovorím a opakujem, že mám jedno veľké šťastie, mňa sledujú samí inteligentní ľudia a nikto nemá potrebu na profile ma urážať a naozaj sa stretávam s negatívnymi komentármi či správami raritne. Ja si to veľmi vážim a cením a aj to vždy dám najavo, moju instagram komunitu mám ako virtuálnu rodinku :)

 

A ozaj. Akú veľkú máte základňu sledovateľov ?

Teraz je to okolo 14 tisíc, ono to vždy skáče hore dole podľa toho ako instagram vymazáva a triedi používateľov, som veľmi rada za každého čo ma sleduje a hlavne za to, že sú všetci ku mne milí.

 

Je niečo, čo na plánujete do budúcna a čo by ste chceli naším čitateľom povedať ? Alebo to je tajomstvo ? :)

Fuuu plánujem áno ale nechám si to naozaj pre seba, aby som náhodou niečo nezariekla :) Vaše svetlo mi v tom ale taktiež bude nápomocné, však uvidíte.

 

Posledná otázka. Čo by ste odkázali niekomu, kto teraz číta tento článok a chce sa plnou parou pustiť do budovania sociálnej siete? Poraďte jednu vec :)

Netreba sa zamýšľať a stresovať nad tým, či sa niekomu Váš kontent bude páčiť, to je podľa mňa najväčšia brzda úspechu, že sa ľudia hanbia.

 

Ďakujeme krásne za rozhovor :) Ak by ste chceli byť novým followerom či followerkou, nech sa páči, Instagram Ester Porubcovej. Ak by ste mali aj Vy záujem o spoluprácu, tu nájdete viac info.

 

PS: Svetlo, ktoré používa Ester je tento ringlight :)