Camrock City Grey – malé a funkčné fotografické brašne

Hľadáte malé a spoľahlivé fotografické brašne, ktoré vás budú sprevádzať pri každodenných prechádzkach? Nová séria Camrock City Gray môže byť presne to, čo hľadáte. Pozostáva z troch modelov vyrobených z odolného materiálu, ktorý má účinne chrániť prepravované vybavenie.

Camrock, známy výrobca fotografického príslušenstva, rozšíril svoju ponuku o novú produktovú radu. Séria City Gray bola navrhnutá pre mobilných fotografov, ktorí sa nechcú na chvíľu rozlúčiť s fotoaparátom. 

Skladá sa z troch fotografických brašien, ktoré majú kombinovať vysokú kvalitu s estetikou a funkčnosťou. Sú vyrobené z odolného materiálu, ktorý zaručuje vysokú odolnosť proti zmáčaniu a poškodeniu. 

Okrem toho boli brašny potiahnuté mäkkým materiálom, ktorý zaručuje ochranu pred poškriabaním. Všetky modely sú navyše vybavené dažďovým obalom, ktorý efektívne chráni produkty pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami, a pripevneným pásom, vďaka ktorému môžeme pohodlne prenášať tašky na plece.

Prvým a zároveň najmenším modelom série je brašna Camrock City Grey XG10. Do hlavnej vrecka 12 x 15 x 8 cm môžeme umiestniť malú zrkadlovku alebo bezzkadlovku. Okrem toho má ďalšiu vnútornú kapsu, do ktorej sa ukladajú drobné doplnky. Vo vnútri je tiež nastaviteľný delič, ktorý umožňuje prispôsobiť vnútro brašne vášmu fotoaparátu.

Camrock City Grey XG20 je brašňa navrhnutá na prenášanie a ukladanie malých zrkadloviek alebo bezzrkadloviek s prídavným vymeniteľným objektívom pre blesk. Má hlavnú priehradku s rozmermi 13 cm x 17 cm x 10 cm a ďalšiu vnútornú kapsu na drobné doplnky. Vo vnútri sú tiež dve nastaviteľné priehradky, vďaka ktorým budeme môcť účinne upravovať vnútro brašne.

Najväčšia z brašien Camrock City Grey XG40 bola navrhnutý pre malé zrkadlovky a bezzrkadloky s prídavnými objektívmi alebo bleskom a príslušenstvom. Má hlavnú priehradku s rozmermi 20 cm x 27 cm x 10 cm a ďalšie vonkajšie vrecká na drobné doplnky. Rovnako ako v predchádzajúcom modeli má dve vnútorné steny, vďaka ktorým dokážeme optimálne upraviť interiér podľa našich potrieb tak, aby prenášané zariadenie bolo riadne zabezpečené.

Fotografická taška Camrock City Grey
Fotografická taška Camrock City Grey

Viac informácií sérii Camrock City Grey získate na webe cvaknito.sk.

Zdroj.