ROZHOVOR: Absolútne nezáleží na kvalite fotiek...o čom to teda je ?!

Dobrý deň, dnes sme si pre Vás pripravili nový článok s instagramerkou a beauty blogerkou Klaudiou. Klaudia nás pár mesiacov dozadu oslovila ohľadom spolupráce na kruhové svetlo. Prvý dojem nesklamal, splupráca funguje na výbornu, preto sme jej podhodili pár otázok o ringligte a celkovo o jej živote :) Dole nájdete celý rozhovor:

 

Klaudia beauty blogerkaDobrý deň, na úvod nám prezraďte niečo o sebe. Čo robíte, čím sa živíte, kde žijete ? Možno nejakú zaujímavosť :)

Dobrý deň, momentálne som na materskej ,,dovolenke”. Mám ročnú dcérku, ktorej sa snažím naplno venovať. Venujem sa ale aj Instagramu a recenziám produktov. Veľmi ma to baví a vždy keď dcérka zaspí a mám čas na seba, tak skúšam nové produkty, ktoré si nafotím a potom ich recenzujem. Pochádzam z Trnavy a svoje rodné mesto milujem, takže tu naďalej zostávam žiť :)

 

A ako ste sa dostali k našej firme Cvaknito ? Bolo to cez kruhové svetlo, reklamu, alebo nás niekto odporučil ?

Vašu firmu poznám z Instagramu. Niekoľkokrát som videla ľudí zdieľať Vaše súťaže a tak nejako som sa k Vám aj dostala. Zaujali ma Vaše svetlá a dala som Vám follow :)

 

Ako vieme, máte od nás práve ringligt, ste s ním spokojná ? Ako často ho používate ?

S ringlightom som veľmi spokojná. Mne na také domáce fotky produktov a seba veľmi stačí. Kúpilo si ho aj pár ľudí po mojich odporúčaniach a taktiež mi písali, že je super.

Na fotenie ho využívam ešte málo, ale to preto, že dosť často nestíham. Chcem s nim ale tvoriť aj videá a to bude využívaný dosť často :). No zatiaľ mi slúži občas aj ako lampa :D

 

Je niečo, čo sa Vám špeciálne na tom svetla páči, alebo nebodaj nepáči ? :)

Nemám voči nemu žiadne výhrady. Páči sa mi, že si viem prepínať medzi farbami svetiel a že nezaberá veľa miesta :)

 

Úprimne - môže kruhové svetlo zväčšiť príliv sledovateľov, na základe lepších fotiek ? Alebo na kvalite fotiek až tak nezáleží ?

Ja osobne si myslím, že absolútne nezáleží na kvalite fotiek, bohužiaľ. Ja sa snažím robiť čo najkrajšie fotky a potom vidím inú blogerku, ktorá má otrasne nastylované a zle nasvietené fotky a má viac dosahov a odoziev ako ja . Ono je to len o tom zaujať ľudí niečím a potom si ich práve týmto udržiavať.

 

Propagujete na profile toho viac ? Ak áno, ako na to Vaši sledovatelia reagujú ?

Áno, propagujem čokoľvek a mám hlavne produktový instagram. Reagujú na to celkom dobre. Majú pokope recenzie a nemusia sa prehravávať cez môj život a podobne. Už viaceré baby mi písali, že majú radšej takýto profil ako mám ja :)

 

Kruhové svetlo 40W z CvaknitoA ozaj. Akú veľkú máte základňu sledovateľov ?

Momentálne mám 8119 sledovateľov.

 

Je niečo, čo na plánujete do budúcna a čo by ste chceli naším čítaľom povedať ? Alebo to je tajomstvo ? :)

No plánujem vyššie zmienené videá, ktoré by mali byť vtipné. No zatiaľ si ich len spisujem a uvidím, kedy príde na ich realizáciu. Snáď čoskoro :)

 

Posledná otázka. Čo by ste odkázali niekomu, kto teraz číta tento článok a chce sa plnou parou pustiť do budovania sociálnej siete ?

Poraďte  jednu vec :)

Hlavné je, aby vás to bavilo. Pokiaľ to chce niekto robiť len kvôli veciam ,,zadarmo”, tak to nech do toho ani nejde. Je to z profilu väčšinou cítiť a potom ľudia skôr odchádzajú ako zostávajú.

Ďakujeme krásne za rozhovor :) Ak by ste chceli byť novým followerom či followerkou, nech sa páči, Instagram Klaudie. Ak by ste mali aj Vy záujem o spoluprácu, tu nájdete viac info.

 

PS: Svetlo, ktoré používa Klaudia je tento ringlight :)