Potrebuješ vianočný darček?

Potrebuješ vianočný darček? Ak ešte nevieš čo kúpiť svojím blízkym, kolegom, kamarátom, čítaj ďalej.

Neváhaj sa pozrieť na náš výber tých najobľúbenejších produktov pre každého. V každej kategórií nájdeš rôzne cenové relácie - do 20€ - do 50€ - do 100€ - nad 100€ . Teraz sa na niektoré produkty spolu bližšie pozrieme. 

 

 

                        PRE ŽENU                         

 

1. DARČEK DO 20 EUR

Profesionálne PVC fotopozadie 100x200cm - ružové

Kvalitné profesionálne PVC fotografické pozadie, ktoré má rozmery 100 x 200 cm. Tento typ pozadia je ideálny pre fotografov, ktorí fotografujú objekty. Okrem toho je ideálne pre všetkých, ktorí potrebujú mobilnú štúdiovú súpravu, ktorá bude pripravená za pár minút.

Vinylové pozadie sa vyznačuje nepriehľadnosťou a jednotnou štruktúrou, vďaka čomu umožňuje jednoduché a rýchle grafické spracovanie fotografií. Povrch PVC nespôsobuje odrazy ani tiene, čo znamená, že vaše fotografie budú bez chýb a nežiaducich prvkov.

PVC fotopozadie je charakteristické flexibilitou a odolnosťou voči pokrčeniu. Okrem toho si nevyžaduje takú zdĺhavú prípravu ako napríklad textílne pozadie (ktoré sa musí viackrát narovnávať, žehliť či prať) a nie je také náchylné na poškodenie či zničenie ako papierové pozadie.

 

2. DARČEK DO 50 EUR

Baseus Bowie E8 True Wireless Earphones Pink

Vďaka kompaktným rozmerom a nízkej hmotnosti sa slúchadlá zmestia aj do vrecka bundy alebo malej kabelky, takže si ich môžete vziať so sebou kamkoľvek. Puzdro je vybavené dobíjacou batériou, ktorá v prípade potreby predĺži životnosť slúchadiel. Môžete ich teda používať aj počas dlhých ciest. Zariadenie znižuje hluk, takže sa môžete pokojne odrezať od okolitého sveta.

 

3. DARČEK DO 100 EUR

 
Veľké, elegantné zrkadlo Humanas HS-HM01 vybavené 12 energeticky úspornými LED diódami Vám pomôže vykonať denné alebo večerné líčenie. Správne osvetlenie je v práci každého vizážistu nevyhnutné.

 

4. DARČEK NAD 100 EUR

Kruhové LED svetlo 55W, 3000 - 6000K + statív + 2x NP-F770

Profesionálne kruhové LED svetlo 55 W so stmievačom a nastaviteľnou teplotou farieb v rozsahu od 3 000 K až do 6 000 K. Súčasťou balenia je i 230 cm statív a nechýba ani praktická transportná taška na prenášanie kruhového svetla a jeho príslušenstva.

Kruhové svetlo osvetlí fotografovaný objekt rovnomerne (vytvára rovnomerné osvetlenie tváre) zo všetkých strán a tak nemusia byť použité žiadne ďalšie zdroje svetla. Práve vďaka tomu je kruhové LED svetlo veľmi obľúbené v kaderníctvach, salónoch krásy a rovnako je nevyhnutným vybavením každého make-up artista. Kruhové svetlá sú stále viac a viac obľúbené a to hlavne pre možnosť mať svetlo na mobil (prípadne fotoaparát) v jednom.  

Kruhové LED svetlo sa dokonale hodí aj ako osvetlenie pri fotografovaní malých objektov a makro fotografií. Je jedným z mála svetiel, ktoré je úplne bez blikania - vďaka tomu vyváženie bielej vo fotoaparáte alebo videokamere funguje správne. Poskytuje dlhotrvajúcu a spoľahlivú prevádzku a vynikajúcu reprodukciu farieb.

 

                         PRE MUŽA                                        

 

 

1. DARČEK DO 20 EUR

Fotografický popruh pre fotoaparát 90 - 130 cm (hnedý)

Fotografický popruh je určený na prenášanie fotoaparátu s možnosťou zavesenia okolo krku alebo cez rameno. Zvyšuje komfort, chráni fotoaparát pred nekontrolovaným pádom, a to aj napriek tomu, že fotoaparát neuchovávate v rukách, pričom je neustále k dispozícií.

Je užitočný najmä v ťažkých terénnych situáciách alebo pri fotografovaní v dave, kde je vysoká pravdepodobnosť, že sa fotoaparát vyšmykne z ruky. Kvalita popruhu zabezpečí nielen pohodlie fotografa, ale aj bezpečnosť jeho vybavenia.

 

2. DARČEK DO 50 EUR

 
Ringlight
Perfektné osvetlenie pre natáčanie videí na Instastories alebo TikTok. Mäkké, rozptýlené svetlo a charakteristický okrúhly odraz v očiach dodajú filmovanej osobe žiaru. Tento štýl osvetlenia bude výborný aj na beauty videá.
 
Kruhové svetlo je extrémne ľahké a elegantné. Môžete ho pripojiť k portu USB na notebooku, nabíjačke na mobil alebo bežnej power banke. Má nastaviteľný výkon a farebnú teplotu.
  
Statív
Samotný statív váži iba 278 g. Je však dostatočne pevný a stabilný, aby zvládol fotoaparát s hmotnosťou 1,2 kg. Jeho nízku hmotnosť a veľkosť určite ocenia cestovatelia a vlogeri.
 
 
 
 
 

Kvalitný fotografický batoh FANCIER 40 je vyrobený z impregnovaného nylonu 1680D. Čierny, prepletený polyester zaručuje vynikajúcu cirkuláciu vzduchu a vysokú odolnosť voči zrážkam.

Model FANCIER 40 má dvojzložkovú štruktúru: hornú komoru a spodnú komoru (hlavnú) s priečkami a otvormi, ktoré umožňujú, okrem iného, vytiahnutie fotoaparátu z batohu bez jeho odstránenia zo zadnej strany.

Batoh je veľmi priestranný - zmestí sa doňho kompaktný fotoaparát, rovnako ako DSLR, až päť šošoviek (vrátane objektívov TELE), fotoaparát, blesk a fotografické alebo turistické príslušenstvo. Navyše, počas cetovania môžete v hlavnom oddelení prenášať i potrebné prvky, ktoré nesúvisia s fotografovaním, napríklad fľašu s vodou, sveter, sprievodcu atď.

 
 
 
 

LED svetlo Nanlite Forza 60 je profesionálne kamerové svetlo s kompatnými rozmermi a nízkou hmotnosťou (iba 800 gramov) -  to znamená, že sa zmestí do akejkoľvek fotografickej tašky či batohu. Toto malé a ľahko prenosné LED svetlo je vhodné do fotografického štúdia, ale aj do exteriéru. 

Kamerové LED svetlo poskytuje vysoký výkon 6 732 Lumen a okrem toho poskytuje možnosť nastavenia stmievania od 0% do 100%, vďaka čomu je možné svetlo prispôsobiť akejkoľvek scéne (dokonca nepotrebujete ani žiadne filtre). Samezrejmosťou je presnosť a prirodzenosť farieb - má hodnotu CRI 98 a TLCI 95.

LED svetlo Nanlite Forza 60 má k dispozícií predprogramované efekty - búrka, blikajúca televízna obrazovka,  paparazzi blesk či blikajúca žiarovka.. Okrem toho má zabudovaný ventilátor, ktorý je veľmi tichý, takže neruší pri práci.

 
 
                        PRE DIEŤA                        
 
 
 
 
Čelenka umožňuje stabilné pripojenie kamier GoPro k helme, čiapke alebo priamo na hlavu . Kamera sa montuje pomocou štandardného systému GoPro. 
Vnútorná strana upevňovacích popruhov je pokrytá špeciálnymi protišmykovými popruhmi, ktoré zabezpečujú vysokú treciu silu a zabraňujú skĺznutiu. Vďaka tomu zostávajú fotografie kvalitné aj vo veľmi ťažkých podmienkach. 

Montážne pásy majú široký rozsah nastavenia - vďaka tomu môžete namontovať GoPro kameru na prvky s obvodom od 45 cm až do 100 cm. Sú veľmi flexibilné, ideálne pre akýkoľvek povrch.
Čelenka je vyrobená z kvalitných materiálov, čo zaručuje jej vysokú kvalitu a ergonómiu používania vo všetkých podmienkach.
 
 
 
 
 
 
 

Zelené skladané fotografické pozadie (greenscreen) s čiernym okrajom, priemer ~ 130 cm. Dizajn je založený na rozširovacom ráme, je možné ho použiť na natáčanie videa, vlogovanie alebo streamovanie. Sada navyše obsahuje obal, ktorý je uzavretý zipsom.

Zelený podkladový náter - dokonale zahrieva studené svetlo s ružovým odtieňom - ​​charakteristické pre žiarovky. Pozadie umožňuje použitie nastavení ako farebný kľúč pri filmových produkciách a foteniach pomocou farebného kľúčovania.

 

3. DARČEK DO 100 EUR

Súprava Puluz na živé vysielanie s držiakom na statív + LED lampa + mikrofón + svorka na telefón

Statív značky Puluz je zariadenie ideálne pre všetkých milovníkov profesionálnych záberov a jednoduchých riešení. Gumové nožičky zariadenia zabezpečia stabilitu záberu a pevný uhol snímania a LED lampa sa postará o správne osvetlenie - možnosť nastavenia teploty farby svetla je výnimočná čistota každej fotografie alebo videa. Namontovaním mikrofónu sa zo zariadenia stane spoľahlivá súprava.

Statív sa dodáva s LED svetlom, mikrofónom, káblom typu C, 3,5 mm zvukovým káblom pre fotoaparát, 3,5 mm zvukovým káblom pre mobilný telefón, dvojitou vstupnou päticou pre telefón, stolným stojanom a úložnou taškou, takže v kombinácii s telefónom alebo fotoaparátom je to súprava pripravená na použitie. Jednoduchý dizajn a ľahko použiteľná svorka umožňujú rýchle premiestnenie.

 

4. DARČEK NAD 100 EUR

 

Polaroid Now+ White

Nový Polaroid Now+ je nabitý niekoľkými novými vzrušujúcimi funkciami - jednou z nových funkcií je možnosť prepojenia fotoaparátu so smartfónom a nová aktualizovaná aplikácia Polaroid. Stačí otvoriť aplikáciu a vybrať si z funkcií, ako je maľovanie svetlom, dvojitá expozícia, manuálny režim a ďalšie. Inovovaná aplikácia obsahuje aj dve nové funkcie - prioritu clony a režim statívu.

Polaroid Now+ je dodávaný so súpravou filtrov na objektív, ktorá obsahuje päť fyzických filtrov, ktoré je možné prichytiť na objektív fotoaparátu. Nasýťte svoje fotografie farbami, prehĺbte kontrast alebo pridajte nové efekty pomocou experimentálnych filtrov, ako sú hviezdicové, červené vinetové a oranžové, modré a žlté filtre. Sada filtrov na šošovky je dokonca dodávaná s prenosným puzdrom pre úschovu.

Výnimočnou funkciou fotoaparátu je presný blesk, ktorý zohľadňuje svetelné podmienky a umožňuje skvelé výsledky v horších svetelných situáciách - aj keď blesk nepoužívate. Polaroid Now sa môže pochváliť aj dlhou výdržou batérie - schopnosťou vyfotiť 15 balení filmu - a je tak ideálnym doplnkom pre každé dobrodružstvo.

 

Ak ste si nevybrali, tak každého poteší darčeková poukážka. Je to vynikajúci darček pre všetkých a každí si tak príde na svoje.

 

 

Tak čo hovoríte na náš zoznam? Ak by ste si samozrejme z týchto produktov nevybrali žiaden, nájdete mnoho ďalších na našom webe. Veľa šťastne nájdených darčekov.