Vyber si svoj popruh na rameno

Do našich noviniek sme pridali zopár popruhov na rameno. Poďme si tie najlepšie z nich predstaviť spoločne.

 

Fotografický popruh Wandrd

Wandrd Neck Camera Strap je dokonalým riešením pre ľudí, ktorí sa takmer nikdy nerozlúčia so svojimi praktickými kompaktmi. Zaveste si fotoaparát na krk a určite nezmeškajte žiadny moment, ktorý stojí za to zachytiť na fotografii! Vďaka univerzálnemu upevňovaciemu systému ju pripevníte takmer na akékoľvek zariadenie. Kombinácia na dotyk príjemného recyklovaného nylonu, upevňovacej slučky z hypalonu a hliníkovej karabíny poskytuje pôsobivú maximálnu nosnosť 34 kilogramov. Popruh môžete použiť aj ako šnúrku na nosenie kľúčov alebo dokladov na krku.

Remienok na krk fotoaparátu Wandrd – Príjemný na dotyk a ekologický

 

Popruh GGS SCS-N11 – khaki

GGS SCS-N11 je neuveriteľne pohodlný a všestranný remienok na fotoaparát . Dá sa nosiť okolo krku, na ramene alebo v ruke. Ako prak skvele poslúži aj ako šatka, pokrývka hlavy alebo maska ​​proti prachu.

Remienok na fotoaparát GGS SCS-N11 - khaki

 

Popruh GGS SCS-N12 – sivý

Popruh je vyrobený z najkvalitnejších materiálov. Má zaujímavý vzhľad, je jemný a príjemný na dotyk. Bol navrhnutý tak, aby dobre fungoval v rôznych neobvyklých úlohách.

Normálne slúži ako bežný popruh, ktorý sa nosí okolo krku alebo ramena. Pracky pre pohodlné používanie umožňujú rýchle uvoľnenie popruhu. Vďaka tomu je oveľa jednoduchšie používať zariadenia, ako sú gimbaly a steadicamy. Okrem toho môže byť popruh použitý ako:

  • pokrývka hlavy, chrániaca pred páliacim slnkom
  • maska, ktorá chráni dýchacie cesty pred prachom a nečistotami
  • štýlový šál, chrániaci pred slnkom
  • štýlový šál
  • taška na ochranu fotoaparátu počas prepravy

Remienok na fotoaparát GGS SCS-N12 – sivý

 

Viac našich popruhov nájdete tu --- POPRUHY NA RAMENO ---