Prepínač HUB 4x USB 2.0 USB splitter pre dva počítače čierny (30767)

Kód: PRO2445
Neohodnotené
21,10 € 17,58 € bez DPH
✘ Momentálne nedostupné
Môžeme doručiť do:
26.9.2024
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Detailné informácie

Po-Pia 8 - 2200 So-Ne 9 - 2200 4 3

 

Podrobný popis

Ugreen switch box HUB switch 4x USB 2.0 USB splitter pre dva počítače

Inteligentná spínacia skrinka USB od spoločnosti Ugreen. Má 4 vstupy USB 2.0 a umožňuje vzájomné pripojenie dvoch rôznych zariadení. HUB funguje tak, že rozdeľuje prístup k štyrom portom USB medzi dva počítače. Prístup k nim však môže mať vždy len jeden z nich. Aby ich mohol používať aj druhý stroj, musíte prepnúť prepínač na iné zariadenie.

Sdieľanie viacerých zariadení naraz

Táto pomôcka umožňuje dvom počítačom používať rovnaké zariadenia USB bez toho, aby ich museli neustále prepájať. Pripojte ich raz k prepínaču a v prípade potreby ich zdieľajte s druhým počítačom.

Jednoduché prepínanie

Ak chcete zdieľať porty USB a k nim pripojené periférne zariadenia, stačí stlačiť tlačidlo na kryte. LED indikuje, ktoré zariadenie má aktuálne prístup k ďalším konektorom. Musíte pamätať na manuálne prepínanie medzi počítačmi, pretože rozdeľovač nepodporuje automatické prepínanie napríklad po vypnutí jedného z počítačov.

Kompaktná veľkosť

HUB má rozmery 105 mm x 53 mm x 16 mm. Zaberá málo miesta a zmestí sa aj na malý stôl. Dodáva sa s 2 1,5 m dlhými káblami USB, takže funkčnosť prepínača môžu využívať aj počítače, ktoré sú od seba vzdialené.

Dodatočné parametre

Kategória: USB huby a rozdeľovače
Záruka: 2 roky
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: